Celebrada la primera de 3 sessions de participació ciutadana en el marc de la revisió del POUM

Es preveu realitzar 3 sessions de participació ciutadana per debatre sobre els treballs de revisió del Pla d’Ordenació Urbanística del Municipi (POUM). Cada sessió està centrada en una temàtica concreta:

  • Medi ambient i Sostenibilitat(14 abril de 2016)
  • Activitats econòmiques i serveis a la ciutadania (21 abril de 2016)
  • Model de desenvolupament urbà (26 abril de 2016)

Totes les sessions estan previstes a 2/4 de 8 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes amb una durada aproximada de dues hores. En les sessions es pretén recollir l’opinió dels assistents en relació a la temàtica tractada per conèixer com volen els ciutadans que el POUM tracti determinats aspectes. Previ al debat ciutadà, es preveu fer una breu presentació dels treballs de diagnosi preliminars elaborats per l’equip redactor del POUM sobre la temàtica a tractar en cada cas perquè els assistents puguin opinar amb una base de coneixements suficients.

La primera sessió es va celebrar el dijous dia 14 d’abril al vespre i va comptar amb la participació de més d’una vintena de veïns. Durant la sessió es va reflexionar sobre tres grans blocs: la muntanya de Sant Joan, el Delta de la Tordera i la qualitat ambiental de la vila.

Totes les aportacions fetes es recolliran en un document de conclusions que es penjarà a l’apartat de documentació d’aquesta web perquè la ciutadania pugui consultar-ne els resultats.

Per a més informació veieu: http://www.blanes.cat/docweb/2016-04-14-poum