Consulta l’informe de retorn de la participació realitzada en fase d’avanç

Ja es pot consultar i descarregar l’Informe de retorn de la participació realitzada en la fase d’avanç del POUM de Blanes. Es tracta d’un document que integra totes les aportacions que s’han recollit durant aquesta fase a través de les tres eines participatives que s’han activat fins al moment:

  • Sessions de participació ciutadana presencials, les conclusions de cadascuna de les quals es pot consultar també a l’apartat de Documentació sobre la participació ciutadana d’aquesta web.
  • Enquesta de percepció i expectatives ciutadanes, la qual va estar disponible en format digital i en format imprès fins el passat 10 de maig.
  • Bústia ciutadana, on es podien fer arribar comentaris i suggeriments de qualsevol mena relacionats amb l’àmbit del POUM.

Si bé aquest informe permet donar a conèixer els resultats recopilats amb aquestes actuacions participatives a qualsevol persona interessada en els treballs de redacció del POUM, l’objectiu principal és fer arribar a l’equip redactor aquestes aportacions i propostes per a què les puguin tenir en compte a l’hora de concretar la proposta de planejament per a Blanes.

Tant bon punt tingui lloc l’aprovació inicial de la proposta del POUM per part de l’Ajuntament, s’obrirà un període d’exposició pública de 45 dies definit per la legislació urbanística i s’activaran la resta d’eines participatives previstes al Programa de Participació Ciutadana del POUM de Blanes.

A través d’aquesta mateixa web podreu mantenir-vos informats dels propers passos.